Skip to main content

A-Z Databases

Find the best library databases for your research.

Loading...

New / Trial Databases

Loading...
The following databases are newly acquired or being evaluated for a future subscription.
MustRead
New
Yhteiskunnallisiin aiheisiin keskittyvä verkkomedia. Lukeminen edellyttää rekisteröitymistä osoitteessa https://www.mustread.fi/rekisteroidy. Syötä rekisteröitymisen yhteydessä Haaga-Helian sähköpostiosoitteesi, jotta järjestelmä tunnistaa sinut. Luo oma salasana ja hyväksy paluuviesti, niin pääset lukemaan MustReadia. Android-puhelimeen voi rekisteröitymisen jälkeen ladata MustRead-sovelluksen Play-kaupasta.
New
Goethe-Institutin digitaalinen kirjasto: saksankielisiä e-kirjoja, e-äänitteitä, e-elokuvia ja e-lehtiä maksutta. Vaatii rekisteröitymisen.
New
E-books, videos and online courses on mainly on IT and business. Formerly Safari Books Online. Login with Haaga-Helia's e-mail address. User guide.
New
On tutkimusmenetelmiin keskittyvä tietokanta, joka sisältää kirjoja, sanakirjoja, hakuteoksia, lehtiartikkeleita ja videoita. Käytössä eivät ole Cases ja Datasets –aineistot eivätkä osa videoista. Käyttö Haaga-Helian verkossa. / Includes books, reference works, journal articles and videos on the field of scientific research methods. Cases and Datasets and some videos are not available. On Haaga-Helia's network.
New
Electronic course books in business published by Pearson.
Loading...
Loading...
title
Loading...