Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Erilaisen oppijan opas: Vinkkejä

Erityisopettajat

Haaga-Helian ammatilliset erityisopettajat

Haaga-Heliassa toimii ammatillisia erityisopettajia, jotka antavat erityisohjausta oppimiseen, esimerkiksi lukivaikeuteen. Heiltä saat myös todistuksen, jolla saat pidemmän laina-ajan kirjaston kurssikirjoihin.

Ammatillisten erityisopettajien yhteystiedot MyNetissä

Helmet

Yleisten kirjastojen eKirjasto-palvelu

Yleisten kirjastojen yhteisessä palvelussa voit selata eri kirjastojen valikoimaa. Saat käyttöösi sen kirjaston kokoelman, johon sinulla on kirjastokortti. eKirjastossa on e-kirjoja, äänikirjoja, e-lehtiä, videoita ja verkkokursseja.

Tutustu eKirjastoon

Älykkäitä välineitä - parempia tuloksia?

Tältä sivustolta löydät ohjeita lukemisen ja kirjoittamisen helpottamiseen. Mac vai Windows? Android vai iPhone? Laitekohtaiset ohjeet auttavat sinua kuuntelemaan tekstejä ja muuttamaan puheen tekstiksi sekä antavat vinkkejä muistiinpanojen tekemiseen. Ohjeet ovat Datero ry:n laatimia.

http://www.smaly.fi/

Kuntoutussäätiö

Opas sujuvampaan opiskeluun

Kuntoutussäätiö on julkaissut oppimisen avuksi Oppaan sujuvampaan opiskeluun (pdf) .

Oppimisen apuvälinekeskus

Oppimisen apuvälinekeskuksen vinkit opiskeluun

Erilaisten oppijoiden liiton oppimisen apuvälinekeskus on listannut sivuilleen vinkkejä ja webinaareja oppimisen välineistä ja sovelluksista .

Saavutettavuusseloste / Accessibility Statement