Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Erilaisen oppijan kirjasto-opas: Saavutettavia kirjoja Celiasta

Celia - saavutettava kirjasto

Celia on saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntija

Celia palvelee kaikkia, joille lukeminen on vaikeaa tai mahdotonta esimerkiksi lukivaikeuden, vamman tai sairauden aiheuttaman lukemisesteen vuoksi.

Mitä saat Celian asiakkaana?

  • Lainaa ja kuuntele äänikirjoja Celian verkkopalvelusta.
  • Jos kurssikirjaa ei ole valmiiksi äänikirjana Celian kokoelmassa, voit tehdä hankintapyynnön. Hankintapyyntöjä voivat tehdä korkeakoulussa läsnä olevat tutkinto-opiskelijat ja avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Tutustu Celian verkkopalveluun .

Rekisteröidy Celian asiakkaaksi

Voit rekisteröityä Celian asiakkaaksi minkä tahansa Haaga-Helian kirjaston kautta. Varaa aika rekisteröintiin .

Sinun ei tarvitse esittää todistusta lukemisesteestä rekisteröinnin yhteydessä, mutta Celia voi tarvittaessa tarkistaa käyttöoikeutesi.

Opintojen päätyttyä voit siirtää Celia-asiakkuutesi mihin tahansa kaupunginkirjastoon vierailemalla heidän asiakaspalvelussaan.

Celian äänikirjojen kuuntelu mobiililaitteilla

Kuuntele äänikirjoja mobiililaitteilla

Pratsam Reader -sovellus on Celian tarjoama maksuton sovellus äänikirjojen kuunteluun tabletilla tai älypuhelimella. Sovellus toimii iPhonella, iPadilla ja Android-laitteissa.

Videoita Pratsam Reader -sovelluksen käytöstä YouTubessa

Celian äänikirjojen kuuntelu tietokoneella

Kuuntele äänikirjoja tietokoneella

Celian äänikirjoja voi kuunnella suoraan nettisivuilla suoratoistona. Äänikirjoja voi myös ladata omalle koneelle. Ladatun äänikirjan kuuntelemiseen tarvitset sopivan ohjelman. Tällaiset ohjelmat ovat usein maksullisia.

Lisää ohjeita saat Celian nettisivuilta .

Saavutettavuusseloste / Accessibility Statement